Yritys

Maailma pyörii sähköllä. Tehdään se älykkäästi.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Meidän kanssamme kyseinen sanonta tarkoittaa, että hyvin suunniteltu on myös valvotusti ja suunnitelmallisesti tehty. Olemme suunnitelleet sähköä ja sen käyttöä jo yli 50 vuotta, ja olemme enemmän kuin valmiita valaisemaan asiakkaidemme maailman myös tulevaisuudessa.

Yksi syy, miksi olemme pystyneet vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin jo puoli vuosisataa, on ammattiylpeytemme. Meille on tärkeää hoitaa asiat alusta loppuun erinomaisesti – luonnossuunnittelusta valvontaan, luovutuskuviin ja aina takuutarkastukseen asti, jonka jälkeen olemme edelleen valmiita osallistumaan suunnittelemamme ratkaisun ylläpitoon.

Etsimme intohimoisesti uusia älykkäitä innovaatioita, jotka tekevät loppukäyttäjän elämästä mahdollisimman vaivatonta, mutta myös kustannustehokasta ja energiaoptimoitua. Ja mikä parasta, uusien älykkäiden ja energiatehokkaiden ratkaisujen avulla tehty sähkösuunnitelma säästää niin luontoa kuin rahaa.

Sähkö on luonnonilmiö, jota ei tarvitse pelätä, mutta sitä tulee kunnioittaa. Samalla tavalla me kunnioitamme asiakkaitamme. Kanssamme on lupa unelmoida ja visioida suuria. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisomisteisista sähkösuunnittelutoimistoista ja pyrimme aina tekemään asiakkaamme toiveista totta. Ja usein tarjoamme asiakkaallemme ratkaisun, josta he eivät edes tienneet unelmoivansa.

Älykäs sähkösuunnittelu alkaa asiakkaan tarpeen ymmärtämisestä.
AH-Talotekniikka

AH-Talotekniikka on Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin haltija

Osoituksena hyvästä taloudenpidosta ja kannattavasta kasvusta AH-Talotekniikalle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

AH-Talotekniikan historia

1973 Sähköinsinööritoimisto E. Pitkänen perustetaan.
1996 AH Elens Oy (AH-Talotekniikka) aloittaa yritystoimintansa ostamalla Jaakko Pöyry -konserniin kuuluneen Rakennus-Ekonon Kuopion sähköosaston.
1998 Sähköinsinööritoimisto E. Pitkäsen osakkeet myydään AH-Talotekniikalle.
2003 Sähköinsinööritoimisto E. Pitkäsen liiketoiminta ja henkilökunta siirtyvät kokonaisuudessaan AH-Talotekniikalle.
2023 Yrityskauppojen myötä AH-Talotekniikan matka sähkösuunnittelun alalla on kestänyt kokonaisuudessaan yhteensä 50 vuotta. Yritys juhlisti 50-vuotista taivaltaan uudistamalla liikemerkkinsä sekä yritysilmeensä.