Palvelut

Älykäs sähkösuunnittelu alkaa asiakkaan tarpeen ymmärtämisestä.

AH-Talotekniikka on erikoistunut täyttämään asiakkaidensa tarpeet. Teemme sähkösuunnittelua, joka tekee loppukäyttäjän arjesta automaattisesti helpompaa. Suunnittelemme ennen kaikkea toimivia ratkaisuja, jolloin sähkönkäyttö on tehokasta, turvallista ja älykästä. Palveluihimme kuuluvat niin kokonaisvaltaiset sähkösuunnittelun projektit sähkösuunnitelmista valaistusratkaisuihin, kuin yksittäiset palvelut, jotka sopivat spesifeihin tarpeisiin, kuten kuntoarviointeihin tai yksittäisiin ohjelmointitöihin.

Meille tärkeintä on hoitaa asiat alusta loppuun erinomaisesti – luonnossuunnittelusta valvontaan, luovutuskuviin ja aina takuutarkastukseen asti, jonka jälkeen olemme edelleen valmiita osallistumaan suunnittelemamme ratkaisun ylläpitoon. Kun valitsette meidät sähkösuunnittelun kumppaniksenne, tarjoamme teille kokonaisvaltaisen palvelun, johon voitte luottaa.

Suunnittelupalvelut

Suunniteltuja kokonaisuuksia

Suunnittelemme ja viemme toteutukseen energiaoptimoituja ja kustannustehokkaita sähköjärjestelmiä, jotka on suunniteltu asiakkaan tarpeet huomioiden. Palveluihimme kuuluvat sähköjärjestelmien sekä tele-, tieto- ja turvajärjestelmien suunnittelu ja toteutus, minkä lisäksi teemme ammattitaidolla myös valaistussuunnitelmia ja -ratkaisuja, joissa otamme hyvin tarkasti huomioon ympäristön ja kohteen erityispiirteet, jotta valaisimet ja valo luovat yhtenäisen kokonaisuuden.

Sähköjärjestelmät Tele-, tieto- ja turvajärjestelmät Ohjelmoinnit ja käyttöönotot Valaistusratkaisut

Sähköjärjestelmät
Tele-, tieto- ja turvajärjestelmät
Ohjelmoinnit ja käyttöönotot
Valaistusratkaisut

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijuutta palveluna

Erikoisosaamisemme sähkö- ja tietojärjestelmäsuunnittelun alalta on mittava ja haluamme tarjota sen käyttöönne. Asiantuntijapalveluiden avulla saat konsultointiapua haastaviin tilanteisiin, kuten kilpailutukseen, energiaselvityksiin ja hankkeiden valvontaan. Teemme ammattitaidolla erilaisten väyläjärjestelmien ohjelmoinnit ja käyttönotot sekä suoritamme puolueettomat kuntoarviot sekä -tutkimukset. Lisäksi voit hankkia käyttöösi älykkään huoltokirjan, joka helpottaa merkittävästi kiinteistön kunnossapitoa.

Konsultointi Kuntoarviot ja -tutkimukset
Älykäs huoltokirja

Konsultointi
Kuntoarviot ja -tutkimukset
Älykäs huoltokirja