Asiakaslähtöistä sähkösuunnittelua

AH-Talotekniikka tarjoaa asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista sähkö- ja tietojärjestelmäsuunnittelua yli 40 vuoden kokemuksella. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Kuopiossa, mutta toimintasektori kattaa koko Suomen keskittyen päätoimisesti Itä-Suomen alueelle. Suunnittelemme kohteita myös ulkomaille. Yrityksen omistuspohja on 100-prosenttisesti paikallisten ammattilaisten hallussa, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja paikalliset tarpeet huomioiden.

Asiakaslähtöisyys on avainsananamme suunnittelun lähtökohtana. Pyrimme kaikessa toiminnassamme ottamaan huomioon asiakkaan tarpeet ensi tapaamisesta lähtien, tuoden samalla pitkän historiamme tuoman tietotaidon mukana neuvottelu- ja suunnittelupöytiin. Ymmärrämme toiminnassamme, että valmista kohdetta vastaanottotarkastuksen jälkeen käyttää vain ja ainoastaan asiakas.

Tärkeä asia suunnittelussa on myös vaalia jatkuvaa kouluttautumista, ammattitaitoa ja luovuutta. Näiden arvojen avulla pysymme ajan hermolla ja pystymme tuomaan viimeisimmät alan trendit asiakkaidemme ulottuville. Ilman tervettä arvomaailmaa palvelualalla toimiminen on mahdotonta. Terveen ja asiakaslähtöisen arvomaailman siivittämänä haluamme nyt ja tulevaisuudessa taata asiakkaillemme parhaan mahdollisuuden onnistuneeseen projektiin aina luonnossuunnittelusta valvontaan, luovutuskuviin ja takuutarkastukseen asti.

Tutustukaa tarkemmin kattaviin palveluihimme sekä pitkään historiaamme.

Teitä palvellen,
AH-Talotekniikka